Om Glascom

Din lokale glasleverandør

Vores servicemedarbejdere er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning. Alle har stor erfaring og viden fra glasbranchen – og kan derfor trække på et omfattende netværk. Det kommer alle vores kunder til gode i form af hurtige og kompetente svar og råd. Vi kan levere tilbud og projektberegninger hurtigt og præcist, og vi kan bidrage med tekniske løsninger og dermed optimere de færdige løsninger.

Vi er medlem af Glasindustrien.

Brochure om Glascom (PDF)

Historien

Kort om Glascoms historie:

Blev etableret i 2005 med base i Slagelse. Et par erfarne glasfolk gik sammen om at skabe en moderne og serviceminded grossistvirksomhed.

Fra begyndelsen har det været målet at forene

  • teknisk rådgivning
  • information
  • leveringssikkerhed
  • fleksibilitet
  • pris

med viljen til at gøre en forskel.

Og denne formel har hidtil været en succes. I dag beskæftiger virksomheden med lager- og kontorfaciliteter i Slagelse, København og Aarhus mere end 45 medarbejdere.

Vi er din lokale glasleverandør

Mangler du en leverandør af energiruder, hvad end der er tale om en engangsopgave eller et fast samarbejde, så sidder vi hos Glascom altid klar til at tage imod din bestilling. 

Vores biler bliver kørt af lokale chauffører med godt kendskab til områderne nær dig, hvilket er med til at lægge et solidt fundament for et godt samarbejde.

Ring til os på telefon 5858 1500, eller skriv til os på info@glascom.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af energiruder og andre glasløsninger.